Nieuws

AquaVive introduceert: De eerste Metropolitan Versie Amsterdam

jan. 24, 2018

Het succes van AquaVive Boats zorgt ervoor dat de  AquaVive ligplaatsen inmiddels zijn verspreid door heel  Europa. We hebben hier onlangs weer een aantal nieuwe locaties aan toegevoegd. Zo ligt vanaf nu de eerste AquaVive in Amsterdam. Het betreft een Metropolitan versie, een zeer complete uitvoering met ligplaats op een toplocatie in Amsterdam van waaruit u naar verschillende locaties kunt varen. 

De AquaVive Metropolitan versie Amsterdam biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Door het groene karakter is de Metropolitan versie duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer energiezuinig in gebruik. Dit maakt de AquaVive Metropolitan versie een interessante investering voor iedereen die in Amsterdam wil genieten van comfort en beleving op en aan het water.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit project? U krijgt de beste indruk van de AquaVive Metropolitan versie Amsterdam bij een bezoek aan dit schip. Neem voor het inplannen van een bezichtiging of aanvullende informatie  geheel vrijblijvend contact op via + 31 (0) 515-442350 of per email naar info@aquaviveboats.nl

3.jpg
12.jpg
11.jpg