Locaties AquaVive Boats

HEEG 

De AquaVive Boats liggen op een schitterende locatie in Heeg, direct aan open vaarverbinding met het Heegermeer.

SNEEKERMEER

In het waterrijke zuid-west Friesland hebben wij ligplaatsen beschikbaar voor uw AquaVive. Uniek gelegen aan het Sneekermeer met vrij uitzicht over het water is dit een prachtige plek om uw vakantie door te brengen. De plaatsen zijn eventueel uit te breiden met een tuin van 100 m2 en eigen parkeerplaats.

 

OHÉ EN LAAK

Deze zeer unieke vakantiehuizen drijven op de rivier de maas, in een prachtige, natuurlijke omgeving. De AquaVive Boats bereikt u via een loopbrug naar uw eigen aanlegsteiger, welke naast het vakantiehuis gelegen is. U kunt direct in uw zelf meegenomen boot stappen en genieten van een mooie boottocht door het het Maasplassengebied. Enkele AquaVive Boats worden momenteel verhuurd door Novasol vakanties.

 

 

WARNS

In het mooi gelegen dorp Warns bieden wij ligplaatsen aan voor uw AquaVive. Het pittoreske dorp met meerdere jachthavens ligt in het Nationaal Landschap zuid-west Friesland en centraal tussen het IJsselmeer en het Friese merengebied. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk ontspannen vakantie op het water. 

 

 

 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

 
U krijgt de beste indruk van de AquaVive bij een bezoek aan dit unieke verblijf op het water. Bent u nieuwsgierig geworden naar dit project, wilt u een bezichtiging inplannen of meer informatie ontvangen over de AquaVive? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via + 31 (0)515 44 23 50 of per email naar info@aquaviveboats.nl