Het project

Jachthaven van de toekomst

In Nederland wordt de 'deeleconomie' steeds populairder. Een marktontwikkeling die we ook binnen de watersportsector steeds meer zien. Er is een toenemende vraag naar de verhuur van boten waarbij men zoekt naar comfort en luxe aan boord, duurzaam recreëren en diversiteit op het water. AquaVive Boats speelt in op deze veranderende vraag en biedt huurders een uniek verblijf aan op het water. De AquaVive Boats zijn officieel schepen, maar bieden veel luxe en comfort. Hierdoor zijn de AquaVive Boats uitermate geschikt voor een langer verblijf aan boord. De AquaVive Boats zijn energie neutraal en bieden een economische invulling voor de leegloop van jachthavens. Wij selecteren voor u de beste locaties waar u alle ruimte heeft voor tal van watersporten. Kanoën, surfen, zeilen, sloep varen of stand up paddling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kortom, een uitkomst voor liefhebbers van watersport, (stads)natuur, ruimte en rust. De AquaVive is uit te voeren met een spudpaal waardoor u veilig voor "anker" kunt liggen.

Interieur

De AquaVive biedt een riant leefoppervlak en is geschikt voor vier tot zes personen. Ideaal voor een gezin met kinderen of voor een echtpaar die graag de mogelijkheid willen hebben om gasten uit te nodigen. Bij de indeling van de AquaVive is veel aandacht besteed aan maximaal comfort en optimale ruimtebeleving. Er is gebruik gemaakt van duurzame materialen en mooie grote ramen voor een goede lichtinval en zicht tijdens het varen.

INDELING
De AquaVive beschikt over een royale living met een fantastisch uitzicht over het water. Vanuit de living heeft u middels de glazen pui toegang tot een sfeervol terras. De open keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. De AquaVive beschikt over 3 aparte slaapvertrekken, waarvan de master bedroom direct toegang biedt naar het (achter)terras. De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, badkamermeubel en een designradiator. Het toilet beschikt over een fonteintje en mechanische ventilatie. Doordat de AquaVive zeer compleet is uitgevoerd, geniet u van een maximaal comfort aan boord.

Duurzame investering

De AquaVive is de perfecte investering voor iedereen die graag wil genieten van comfort en beleving op en aan het water. AquaVive Boats hebben een CE- C of D keuring en zijn officieel een schip. Door de bouwformule en de CE-normering is geen bouwvergunning vereist en mag de AquaVive in jachthavens liggen.

De AquaVive is door het groene karakter duurzaam, onderhoudsvriendelijk en zeer energiezuinig in gebruik. Dit maakt de AquaVive een interessante en waardevaste investering waar u onbezorgd van kunt genieten.

De AquaVive is te koop vanaf € 198.000,- incl. BTW. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met onze verkoopmakelaars. Optie: Het voortstuwingspakket betreft een motor in bun. Aangesloten op stuurstand met hydraulische stuurpomp en morse bekabeling voor gashendel, tank, accu in accubak en boegschroef: EUR 19.500 incl. BTW.

Voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze verkoopmakelaars. Vraag hierbij naar de investeringsmogelijkheden met een rendement van 7%.

AquaVive Boats in grote steden

De AquaVive ligplaatsen zijn verspreid over unieke A- havenlocaties door heel Nederland. Ook in een aantal grote steden beschikken wij over ligplaatsen waar u kunt genieten van comfort en beleving op en aan het water.